Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek - Regisztrációs jegy


Várkert Bazár

2019. szeptember 22. 11:00

Készülj fel a történelemérettségi első világháborús témaköreire a Várkert Bazár Új világ született c. kiállításában! Az interaktív múzeumpedagógiai foglalkozás során betekintést nyerhetsz a katonák és a hátország mindennapi életébe, emellett megismerheted a nagy háború főbb katonai eseményeit, és minden fontosat megtanulhatsz a háború urairól, vagyis azokról a császárokról, királyokról, cárokról és politikusokról, akik a hadviselő országok élén álltak.

A programon való részvétel ingyenes, regisztrációs jegyhez kötött. Egy fő kísérő az Új világ született kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban. A regisztrációs jegyek korlátozott számban érhetőek el. Ezúton kérjük kedves látogatóinkat, hogy vásárláskor vegyék figyelembe a korosztályra vonatkozó besorolást. A programra való belépés a regisztrációs jegy érvényesítésével és diák-/személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.Időtartam: 80-90 perc